The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Κατάλογος » Όροι Χρήσης
Αλλαγή χώρας
Store Logo
Σύνδεση
Sign In
 
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Kατηγορίες
Βιβλία
Βιβλία με μαλακό εξώφυλλοΒιβλία με σκληρό εξώφυλλοCardboard books - softcoverCardboard books - hardcoverΦυλλάδιαWire-OBook edge printingBook boxes
Βοήθεια στο πρότζεκτ
Παραγωγός σχεδίου εξωφύλλουΠαραγωγός γραμμοκωδικών ISBN
Καλάθι
0 Προϊόντα
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας

Όροι Χρήσης

HEADING_TITLE

1. Γενικά - Το πεδίο εφαρμογής των συμβάσεων

Οι ακόλουθοι όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις επιχειρηματικές σχέσεις της εταιρείας PRINT GROUP Sp. z o.o.:
ul. Cukrowa 22, 71-004 Szczecin, Polska, Πρωτοδικείο:
Sąd Rejonowy w Szczecinie
VII Εμπορικό Τμήμα του Εθνικού Δικαστηρίου
KRS Nr: 0000289351,
Στη συνέχεια, ορίζεται ως ανάδοχος η εταιρεία Books Factory, που δραστηριοποιείται μέσω της ιστοσελίδας www.booksfactory.gr. Ως πελάτες, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, θεωρούνται τόσο οι καταναλωτές όσο και οι επιχειρηματίες. Γενικοί όροι και προϋποθέσεις που αποκλίνουν, αντιβαίνουν ή συμπληρώνουν τους δικούς μας, δεν γίνονται αποδεκτοί, ακόμη και αν τους γνωρίζουμε, εκτός αν συμφωνήσουμε ρητά να τους εφαρμόσουμε. Για κάθε περίπτωση, ισχύει η έκδοση των όρων και των προϋποθέσεων που ίσχυε κατά τη σύναψη της σύμβασης.

 

2. Δημιουργία συμφωνίας

1. Η εγγραφή στο σύστημα της Print Group σημαίνει ότι γνωρίζετε και συμφωνείτε με τους κανονισμούς που αναρτώνται στον ιστότοπό μας. Οι κανονισμοί μπορεί να αλλάξουν και να ενημερωθούν κάθε μήνα. Οι αλλαγές στους κανονισμούς ισχύουν 7 ημέρες μετά την ανακοίνωσή τους. Εάν δεν συμφωνείτε με τις αλλαγές, πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς.

2. Η παραγγελία σας γίνεται δεσμευτική όταν συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και πατήσετε το κουμπί "Επιβεβαίωση παραγγελίας". Θα λάβετε ένα email να σας ενημερώσει ότι το www.booksfactory.gr έχει δεχτεί την παραγγελία σας.
Η σύμβαση αγοράς ολοκληρώνεται όταν το www.booksfactory.gr δεχτεί την παραγγελία σας. Θα σας στείλουμε μια απόδειξη παραλαβής με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Εάν δεν λάβετε αυτή την απόδειξη εντός 2 εβδομάδων, η παραγγελία σας ακυρώνεται.

3. Αν κάνουμε διανομή σε κάποιον άλλο που εσείς μας προτείνετε, εσείς είστε ο πελάτης. Αν ο άλλος χρησιμοποιήσει την παραγγελία σας για να βγάλει όφελος, τότε και αυτός είναι πελάτης. Με αυτή την παραγγελία, συμφωνείτε ότι μπορούμε να του κάνουμε διανομή.

4. Αν κάνετε παραγγελία για κάποιον άλλο, είτε με το όνομά σας είτε με το όνομά του, εσείς και ο άλλος είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή. Αν ζητήσετε να αλλάξουμε το όνομα στο τιμολόγιο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αυτό σημαίνει ότι εγγυάστε ή αναλαμβάνετε τα χρέη του άλλου. Με αυτή την παραγγελία, συμφωνείτε ότι έχετε τη συγκατάθεσή του.

5. Δεν εκτυπώνουμε παραγγελίες που παραβαίνουν το σύνταγμα της Πολωνίας ή την ηθική.

6. Οι συμφωνίες για το εξωτερικό συνάπτονται αποκλειστικά στην αγγλική.

 

3. Προθεσμίες ολοκλήρωσης και όροι παράδοσης των παραγγελιών

1. Οι χρόνοι εκτέλεσης των παραγγελιών για κάθε προϊόν είναι εκτιμητικοί και δεν δίνουν δικαίωμα για απαιτήσεις ή αποζημιώσεις. Οι χρόνοι εκτέλεσης εξαρτώνται από τη φόρτωση της παραγωγής.

2. Ο ανάδοχος δεν ευθύνεται για την τήρηση των μη δεσμευτικών ημερομηνιών ολοκλήρωσης και των μη δεσμευτικών ημερομηνιών παράδοσης. Σε περίπτωση μη τήρησης ημερομηνιών παράδοσης που έχουν αναγνωριστεί ρητά ως δεσμευτικές από τον ανάδοχο, η υποχρέωση αποζημίωσης περιορίζεται στην αξία της παραγγελίας- περαιτέρω αξιώσεις αποκλείονται, εκτός εάν η μη τήρηση της προθεσμίας παράδοσης που έχει αναγνωριστεί ως δεσμευτική βασίζεται σε εσκεμμένη πράξη ή βαριά αμέλεια του αναδόχου ή νόμιμου εκπροσώπου ή βοηθού του αναδόχου.

3. Ο χρόνος παράδοσης θα αυξηθεί αυτομάτως για όλες τις περιπτώσεις που περιλαμβάνουν μεγαλύτερη επιρροή, εφόσον το εμπόδιο εξακολουθεί να υπάρχει. Ο όρος μεγαλύτερη επιρροή περιλαμβάνει ιδίως απεργίες και λειτουργικές διαταραχές - ιδίως διαταραχές στις ζεύξεις δεδομένων - εφόσον τα εμπόδια αυτά έχουν αποδεδειγμένα ουσιώδη επιρροή στον χρόνο παράδοσης. Αυτό ισχύει επίσης εάν τα εμπόδια συμβαίνουν σε έναν από τους συμβαλλόμενους εταίρους του αναδόχου. Ο ανάδοχος δεν ευθύνεται επίσης στις προαναφερθείσες περιπτώσεις εάν η καθυστέρηση οφείλεται σε προϋπάρχον εμπόδιο.

4. Το Booksfactory.gr δεν αντιμετωπίζει ζητήματα αποθεμάτων ή παράδοσης, καθώς δεν διαθέτει υλικά προϊόντα. Στην περίπτωση που προκύψει κάποια καθυστέρηση στην εκπλήρωση των παραγγελιών σας, σύμφωνα με τους χρόνους που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας, το Booksfactory.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

5. Για τεχνικούς λόγους, το Print Group διατηρεί το δικαίωμα να εκτελέσει ελλιπείς ή υπερβατικές παραγγελίες, οι οποίες θα εκτελούνται σε ποσοστό +/-4%, με διαφορά όχι περισσότερο από 20 αντίτυπα (σε συν ή σε μείον).Και οι δύο ελλιπείς ή υπερβατικές παραγγελίες θα θεωρούνται κλειστές και θα εκτελούνται διατηρώντας τις ποσοτικές διαφορές που αναφέρονται παραπάνω λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές αυτές στο έγγραφο πώλησης.

6. Κάθε υπερ- ή υποπληρωμή λαμβάνεται υπόψη κατά την εκτέλεση της επόμενης πληρωμής.

 

4. Πληρωμή

1. Οι τιμές που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα ισχύουν με την επιφύλαξη ότι τα στοιχεία της παραγγελίας του πελάτη παραμένουν σταθερά.

2. Εάν μια παρτίδα αντικειμένων πρέπει να αποσταλεί εκ νέου λόγω ελαττώματος ή επιθυμίας του πελάτη, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος που προκύπτει. Εάν ο πελάτης δώσει λανθασμένο ΑΦΜ και η παράδοση θεωρηθεί ως αφορολόγητη, την οποία ο ανάδοχος δεν θα μπορούσε να περιμένει να εντοπίσει με την εύλογη επιμέλεια που αναμενόταν από έναν επιχειρηματία, ο πελάτης επιβαρύνεται με τη χαμένη φορολογική οφειλή. Εάν ο πελάτης είναι επιχείρηση με έδρα σε χώρα εκτός ΕΕ, το τιμολόγιο θα επεξεργαστεί χωρίς πιστοποιητικό φόρου επί των πωλήσεων.

3. Τα πρόσθετα έξοδα συσκευασίας, μεταφοράς, ταχυδρομικών τελών και άλλων εξόδων αποστολής μπορείτε να τα δείτε στον τιμοκατάλογο. Το κόστος για μετατροπές δεδομένων, δοκιμαστικές εκτυπώσεις και παρόμοιες προπαρασκευαστικές εργασίες που προέρχονται από τον πελάτη, θα χρεώνονται με 20,00 ευρώ ανά ώρα.

4. Κατά την εκτέλεση παραγγελιών που χαρακτηρίζονται ως ταχείες, επείγουσες ή express, όπου η απαιτούμενη προθεσμία διαφέρει από την κανονική, η Print Group επιβαρύνει με επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο ή με συμφωνία του πελάτη με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων.

5. Για τον πελάτη ισχύουν οι αναφερόμενοι χρόνοι πληρωμής.

6. Ισχύουν οι τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Δεν ισχύουν ειδικές προσφορές προώθησης.

7. Ισχύουν οι τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Δεν ισχύουν ειδικές προσφορές προώθησης.

8. Οι μετέπειτα αλλαγές, δηλαδή μετά την αποδοχή της παραγγελίας μας, θα χρεώνονται στον πελάτη. Κάθε αλλαγή των δεδομένων της εμπορικής παραγγελίας (παραλήπτης του τιμολογίου, διεύθυνση παράδοσης, είδος αποστολής, τρόπος πληρωμής και τα παρόμοια) θα θεωρείται επίσης ως αλλαγή παραγγελίας. Οι αλλαγές έπειτα από αίτημα του πελάτη ή οι διορθώσεις διευθύνσεων από την υπηρεσία παράδοσης (λανθασμένη ή ελλιπής δήλωση διεύθυνσης) θα επιβαρύνονται με συνολικό τέλος 10,00 ευρώ.

9. Η Print Group κατέχει το δικαίωμα να αποδώσει ή να παραχωρήσει αξιώσεις που αντιστοιχούν σε υπηρεσίες που προσφέρονται σε οργανισμούς που εμπλέκονται στην αγορά χρέους.

10. Σε περίπτωση καθυστέρησης άνω των 7 ημερών, οι απαιτήσεις μεταφέρονται αυτόματα στο τμήμα είσπραξης οφειλών, το οποίο ξεκινά τη διαδικασία είσπραξης. Μετά την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης, ο πελάτης αποδέχεται και συμφωνεί να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα που σχετίζονται με τη διαδικασία αυτή και με το επιτόκιο προστίμου, ύψους διπλάσιου του προβλεπόμενου από το νόμο τόκου, που χρεώνεται για κάθε ημέρα καθυστέρησης. Το κόστος είσπραξης θα καθορίζεται κάθε φορά ανάλογα με τη μορφή είσπραξης και τις δραστηριότητες που αναλαμβάνονται, σύμφωνα με το κόστος που αναλαμβάνει η Print Group.

 

5. Εγγύηση, εξυπηρέτηση πελατών

1. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος σε κάθε περίπτωση να επιθεωρεί τα παρεχόμενα στοιχεία αμέσως μετά την παραλαβή τους για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τη σύμβαση. Το ίδιο ισχύει και για τα προ και ενδιάμεσα διορθωμένα δεδομένα.

2. Προφανή ελαττώματα θα πρέπει να μας αναφερθούν εγγράφως από τον πελάτη (επιχειρηματία) εντός προθεσμίας μίας εβδομάδας από την παραλαβή της αποστολής, μέσω εντύπου καταγγελίας, διαφορετικά αποκλείεται η διεκδίκηση της εγγύησης. Για την τήρηση της προθεσμίας αρκεί η έγκαιρη αποστολή. Κρυφά ελαττώματα που δεν εντοπίστηκαν από τον πελάτη κατά τον άμεσο έλεγχο κατά την παράδοση των εμπορευμάτων πρέπει να αναφερθούν εγγράφως εντός της προθεσμίας των 4 εβδομάδων από την έξοδο των εμπορευμάτων από το εργοστάσιο.

3. Σε περίπτωση δικαιολογημένων αιτήσεων, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε την αποκατάσταση των ελαττωμάτων είτε την αντικατάσταση των αγαθών. Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τη συμπληρωματική εκτέλεση που επέλεξε ο πελάτης, εάν αυτή είναι δυνατή μόνο με δυσανάλογο κόστος και εάν ένας άλλος τύπος συμπληρωματικής εκτέλεσης είναι δυνατός χωρίς να προκύψει ουσιαστικό μειονέκτημα για τον πελάτη. Αρχικά εγγυόμαστε στις επιχειρήσεις την αποκατάσταση ή την αντικατάσταση του ελαττωματικού εμπορεύματος κατ' επιλογή μας. Σε κάθε περίπτωση η συμπληρωματική παροχή παραμένει περιορισμένη στο ύψος της αξίας της παραγγελίας. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση δικαιολογημένης απαίτησης διόρθωσης ή αντικατάστασης. Σε περίπτωση που η αποκατάσταση του ελαττώματος ή η καθυστέρηση της αντικατάστασης δεν πραγματοποιηθεί ή δεν είναι επιτυχής, ο πελάτης πρέπει να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Η ευθύνη για επακόλουθες ζημίες αποκλείεται.

4. Ο εντοπισμός ελαττωμάτων σε μέρος μόνο των παρεχόμενων αγαθών δεν παρέχει στον πελάτη το δικαίωμα να προβάλλει αξιώσεις για το σύνολο της παράδοσης.

5. Για αποκλίσεις στη σύνθεση των υλικών ο ανάδοχος ευθύνεται μόνο για το ποσό της δικής του απαίτησης εναντίον του υποκατασκευαστή του. Στην περίπτωση αυτή ο ανάδοχος απαλλάσσεται από την ευθύνη εφόσον εκχωρήσει την απαίτησή του κατά του υποκατασκευαστή στον πελάτη. Ο ανάδοχος ευθύνεται τότε όπως ένας εγγυητής, εφόσον δεν υπάρχουν απαιτήσεις κατά του υποκατασκευαστή από υπερημερία του αναδόχου ή οι απαιτήσεις αυτές δεν μπορούν να εκτελεστούν.

6. Εάν τα στοιχεία που δίνει ο πελάτης δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Booksfactory.gr, θα εφαρμοστούν οι οδηγίες που αναφέρονται στην κατηγορία "Απαιτήσεις εκτύπωσης".

7. Εάν ο πελάτης, ακόμη και αν του ζητηθεί, δεν έχει παραδώσει εκτύπωση των αρχείων και δεν έχει αποδεχτεί τα δοκίμια ή τις δοκιμαστικές σειρές που δημιουργήσαμε, απαλλασσόμαστε από κάθε ευθύνη. Οι ενστάσεις σε αυτό το πλαίσιο δεν θα γίνονται δεκτές.

8. Πρέπει να γίνονται δεκτές οι υπερ- ή υποπαραδόσεις εντός του 10% των παραγγελιών.

9. Εξυπηρέτηση πελατών: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ: +48 91 812-43-49 εσωτερικό 28 , Φαξ: +48 91 812-43-49 εσωτερικό 30, Email: info@booksfactory.gr Παρακαλούμε να έχετε υπομονή εάν δεν μπορείτε να μας βρείτε αμέσως λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας στο τηλέφωνο. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

6. Υποχρέωση για ζημίες

1. Εάν ο ανάδοχος αποστείλει το αντικείμενο σε τοποθεσία διαφορετική από τη διεύθυνση παράδοσης που έχει υποδείξει ο πελάτης, ο κίνδυνος μεταβιβάζεται στον πελάτη όταν ο ανάδοχος παραδώσει τα αγαθά στην εταιρεία αποστολής, στον μεταφορέα εμπορευμάτων κ.λπ. για την αποστολή στα καθορισμένα πρόσωπα ή εγκαταστάσεις. Αυτό δεν ισχύει εάν ο πελάτης είναι ο τελικός χρήστης.

2. Οι απαιτήσεις του πελάτη για την καταβολή αποζημίωσης αποκλείονται, με την επιφύλαξη των ακόλουθων κανόνων, εάν η ζημιά έχει προκληθεί με πρόθεση ή από σοβαρή παραμέληση. Αυτό ισχύει και για περιπτώσεις αμέλειας σε παραβάσεις υποχρεώσεων από τους εντολοδόχους μας.

3. Η ανωτέρω απαίτηση για δήλωση ζημιάς δεν ισχύει εάν παραβιάσαμε εξ αμελείας μια ουσιώδη συμβατική υποχρέωση- ωστόσο, η υποχρέωσή μας για αποζημίωση σε μια τέτοια περίπτωση περιορίζεται στη συμβατικά τυπική προβλέψιμη ζημιά. Ο ανάδοχος δεν ευθύνεται ιδίως για την απώλεια πιθανών επιχειρηματικών κερδών ή εξοικονομήσεων. Αυτό ισχύει επίσης για όλες τις ζημίες που προκαλούνται από τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους ή τους εντολοδόχους μας. Από τη στιγμή που το αντικείμενο έχει παραδοθεί σε μεταφορέα, μεταφορέα εμπορευμάτων ή ταχυδρομική υπηρεσία, αλλά το αργότερο κατά την αναχώρησή του από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη για το αντικείμενο, εάν ο πελάτης δεν είναι ο καταναλωτής. Η μεταβίβαση της ευθύνης στον πελάτη πραγματοποιείται επίσης με αποστολές με αντικαταβολή ή δωρεάν παράδοση, εάν ο πελάτης δεν είναι ο καταναλωτής. Κάθε παράδοση στην οποία είναι ορατές εξωτερικές ζημιές θα πρέπει να γίνεται αποδεκτή από τον πελάτη μόνο αφού λάβει επιβεβαίωση των ζημιών από τον μεταφορέα. Σε αντίθετη περίπτωση, όλες οι αιτήσεις αποζημίωσης θεωρούνται άκυρες.

4. Όλα τα πρωτότυπα που μας αποστέλλονται πρέπει να επεξεργάζονται με προσοχή. Σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας αυτών ευθυνόμαστε μόνο μέχρι του ύψους της αξίας της πρώτης ύλης. Αποκλείεται κάθε επιπλέον απαίτηση για κάθε είδος.

5. Παραγγελία ελέγχου δεδομένων: Θα ελέγξουμε τα δεδομένα εκτύπωσής σας όσον αφορά την ανάλυση, την περικοπή, τη μορφή δεδομένων και την ενσωμάτωση γραμματοσειράς. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε αυτή την πρόσθετη επιλογή για κάθε προϊόν. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση για ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη, αναπαραγωγή χρωμάτων ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε περίπτωση υπέρβασης της μέγιστης εφαρμογής χρωμάτων 300%. Βασικά, δεν ελέγχονται επίσης οι ρυθμίσεις εκτύπωσης και η θέση της αναδίπλωσης, επειδή οι σχεδιαστικές εκτιμήσεις μπορεί να είναι υψίστης σημασίας σε αυτή την περίπτωση.

 

7. Ακίνητη περιουσία

Τα έντυπα και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις παράγονται με βάση τις προδιαγραφές περιεχομένου του πελάτη. Για το λόγο αυτό ο πελάτης ευθύνεται απέναντι στη Booksfactory.gr ότι δικαιούται ανεπιφύλακτα τη χρήση, διάδοση και κυκλοφορία όλων των μεταφερόμενων αρχείων, όπως κείμενα και εικονογραφικό υλικό. Επιπλέον, ο πελάτης υποχρεούται ότι η εκτύπωση που του ανατίθεται για παραγωγή δεν καλύπτεται από εμπορικά δικαιώματα ευρεσιτεχνίας ή δικαιώματα που κατέχει τρίτος και ότι το περιεχόμενο δεν προσβάλλει ούτε νομικές διατάξεις περί ανταγωνισμού ούτε τα ήθη.

 

8. Νομική προειδοποίηση

1. Μπορούμε, με τη συγκατάθεση του πελάτη, να αναφερόμαστε στον εαυτό μας σε προϊόντα που προκύπτουν από τη συμφωνία με τον κατάλληλο τρόπο. Ο πελάτης μπορεί να αρνηθεί τη συγκατάθεση μόνο εάν έχει σοβαρό συμφέρον.

2. Διατηρούμε το δικαίωμα, ακόμη και χωρίς τη ρητή άδεια του πελάτη, να αποστέλλουμε αντίγραφα των παραγγελιών ως δείγματα ποιότητας σε τρίτους.

 

9. Διαβίβαση και αρχειοθέτηση δεδομένων εκτύπωσης

Εάν ο παραγγελιοδότης και ο πελάτης διαβιβάζουν δεδομένα εκτύπωσης, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται και ιδίως στην περίπτωση της ηλεκτρονικής διαβίβασης δεδομένων εκτύπωσης και της ανταλλαγής μέσων μεταφοράς δεδομένων, ο ανάδοχος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τη διαβίβαση ή τη φύλαξη των δεδομένων εκτύπωσης. Τα δεδομένα εκτύπωσης δεν αρχειοθετούνται από τον ανάδοχο. Ο ανάδοχος δεν θα καταβάλει καμία αποζημίωση για χαμένα δεδομένα, και εάν τα δεδομένα πρέπει να αναζητηθούν ή να αναπαραχθούν, αυτό θα είναι υποχρέωση του πελάτη.

 

10. Προστασία δεδομένων

1. Ο ανάδοχος υποχρεούται να σας ενημερώνει λεπτομερώς ως πελάτη για το είδος, το εύρος και τον σκοπό της συλλογής, επεξεργασίας και χρήσης των προσωπικών δεδομένων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των παραγγελιών, καθώς και για το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στη χρήση του ανώνυμου προφίλ χρήστη σας. Τα δεδομένα σας που αποθηκεύονται στις εγκαταστάσεις μας θα αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά και θα διαβιβάζονται στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις μας μόνο όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Τα δεδομένα σας δεν θα διαβιβαστούν σε άλλες επιχειρήσεις που δεν ανήκουν στον όμιλο επιχειρήσεών μας με σκοπό τη διαφήμιση ή τις μελέτες αγοράς.

2. Ο πελάτης συμφωνεί ρητά με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών του δεδομένων. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει τη συγκατάθεση αποθήκευσης και συγκεκριμένης επεξεργασίας των δεδομένων του εγγράφως ή με τη διαβίβαση ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση info@booksfactory.gr. Αυτό θα σημάνει την πλήρη διαγραφή του προφίλ του από τη βάση δεδομένων μας.

 

11. Εφαρμοστέο δίκαιο, τόπος εκπλήρωσης, τόπος δικαιοδοσίας

1. Εφαρμόζεται το δίκαιο της Δημοκρατίας της Πολωνίας, εκτός εάν η ισχύς ενός πολωνικού νόμου συγκρούεται με υποχρεωτικούς κανονισμούς.

2. Δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τις συμβάσεις διεθνούς πώλησης αγαθών.

3. Για συμφωνίες με επιχειρηματίες, νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου ή αυτοτελή περιουσιακά στοιχεία δημοσίου δικαίου, αποκλειστικός τόπος εκπλήρωσης και τόπος δικαιοδοσίας είναι η νόμιμη έδρα του αναδόχου (Szczecin).

4. Εάν ο τελικός πελάτης-ιδιώτης δεν έχει κατοικία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο τόπος δικαιοδοσίας είναι η νόμιμη κατοικία μας.

5. Οι νόμοι του τόπου κατοικίας του τελικού καταναλωτή μπορεί επίσης να εφαρμόζονται στις συναλλαγές με τελικούς καταναλωτές εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εάν πρόκειται οπωσδήποτε για ρυθμίσεις που σχετίζονται με το δίκαιο των καταναλωτών.

6. Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ των γλωσσικών εκδόσεων, υπερισχύει η πολωνική έκδοση των Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων.

7. Οι διαφορές διέπονται αποκλειστικά από το πολωνικό δίκαιο. Σε θέματα που δεν καλύπτονται από τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις, εφαρμόζονται οι σχετικές νομικές διατάξεις του πολωνικού δικαίου.

 

12. Συγγραφικά δικαιώματα

Όλα τα μηνύματα, τα γραφικά και η διάταξη του ιστότοπου του αναδόχου χρησιμεύουν αποκλειστικά για την ενημέρωση των πελατών μας. Η χρήση τους γίνεται με δική τους πρωτοβουλία και με δική τους επιείκια. Όλα τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτήν προστατεύονται από συγγραφικά δικαιώματα- η αντιγραφή και η εκτύπωση ολόκληρου του δικτυακού τόπου επιτρέπεται μόνο με σκοπό την τοποθέτηση παραγγελίας στην εταιρεία μας. Κάθε πράξη επεξεργασίας, αντιγραφής, διάδοσης ή δημόσιας έκθεσης υπερβαίνει τη συνήθη χρήση και αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας περί συγγραφικών δικαιωμάτων, η οποία θα διώκεται ποινικά με απαίτηση αποζημίωσης. Όλα τα άλλα αναφερόμενα εμπορικά σήματα, ονόματα προϊόντων και εταιρειών, καθώς και τα λογότυπά τους στον ιστότοπό μας αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

 

13. Πληροφορίες παροχής υπηρεσιών

PRINT GROUP Sp. z o.o.
Έδρα της εταιρείας: 71-004 Szczecin, ul. Cukrowa 22
Δικαστήριο εγγραφής:
Περιφερειακό Δικαστήριο του Szczecin
VII Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού Δικαστικού Μητρώου
Αριθμός KRS: 0000289351
Αριθμός μητρώου φόρου επί των πωλήσεων: PL 8522520116

Continue