The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Κατάλογος » Aπαιτήσεις εκτύπωσης
Αλλαγή χώρας
Store Logo
Σύνδεση
Sign In
 
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Kατηγορίες
Βιβλία
Βιβλία με μαλακό εξώφυλλοΒιβλία με σκληρό εξώφυλλοCardboard books - softcoverCardboard books - hardcoverΦυλλάδιαWire-OBook edge printingBook boxes
Βοήθεια στο πρότζεκτ
Παραγωγός σχεδίου εξωφύλλουΠαραγωγός γραμμοκωδικών ISBN
Καλάθι
0 Προϊόντα
Επικοινωνία
Πληροφορίες
Γρήγορη παράδοση στην πόρτα σας

Aπαιτήσεις εκτύπωσης

HEADING_TITLE

Ανάλυση εικόνας

 Συνιστούμε ελάχιστη ανάλυση εικόνας 300 dpi (για τα πρωτότυπα μεγέθη εικόνας).

Περιοχή ξακρίσματος

 Η προσθήκη των επιτρεπόμενων ξακρισμάτων χρησιμεύει ως περιθώριο ανοχής για τις διαφορές στην κοπή. Οι γραμματοσειρές και οι σημαντικές πληροφορίες, όπως λογότυπα, διευθύνσεις, κείμενα κ.λπ., που δεν μπορούν να κοπούν, πρέπει να τοποθετούνται τουλάχιστον 5 mm από το περιθώριο της τελικής μορφής. Παρακαλούμε, αποφύγετε τη χρήση δημιουργικών λευκών ή έγχρωμων περιθωρίων ή περιγραμμάτων.

Εάν ο πελάτης μας στείλει τα δεδομένα εκτύπωσης στην τελική μορφή (χωρίς ξακρίσματα), τα δεδομένα θα προσαρμοστούν αυτόματα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διόρθωση των δεδομένων σας εξαρτάται από τη διακριτική ευχέρεια των υπαλλήλων μας. Σημειώστε ότι σε κάθε περίπτωση, όταν κάνουμε αυτές τις προσαρμογές, θα το κάνουμε με βάση το συμφέρον σας. Αυτού του είδους οι αλλαγές στη διάταξη πρέπει να γίνονται αποδεκτές από τον πελάτη. Το ίδιο ισχύει και για τους πελάτες που έχουν παράσχει δεδομένα με περιθώριο λευκού περιγράμματος.

Το χαρτί είναι ένα φυσικό υλικό που υπόκειται σε συγκεκριμένες αλλαγές ως αποτέλεσμα περιβαλλοντικών παραγόντων, όπως η θερμοκρασία και η υγρασία. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να υπάρξει πιθανή απόκλιση έως και ένα χιλιοστό κατά την τελική αφαίρεση των ξακρισμάτων. Παρακαλείστε να παρατηρήσετε ότι αυτές οι διαφορές κοπής μπορεί επίσης να επηρεάσουν την αναδίπλωση.

Σύστημα χρωματισμού CMYK

 Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τη σύστημα χρωματισμού CMYK για τα δεδομένα εκτύπωσης. Τα δεδομένα RGB και όλα τα ειδικά χρώματα (εάν έχει παραγγελθεί 4/4 χρώμα) θα μετατραπούν αυτόματα στο σύστημα χρωμάτων CMYK. Τα ενσωματωμένα προφίλ χρωμάτων που διαφέρουν από τη κατάσταση παραγωγής FOGRA39 (ISO επικαλυμμένο v2) ή FOGRA47 (PSO μη επικαλυμμένο ISO12647) θα λαμβάνονται υπόψη και θα ισοζυγίζονται κατά τη μετατροπή του χρωματικού σχεδίου. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη μετατροπή μπορεί να προκύψει μετατόπιση χρώματος.

Ενσωμάτωση γραμματοσειρών

 Στην περίπτωση αρχείων PDF, όλες οι γραμματοσειρές πρέπει να ενσωματωθούν πλήρως (χωρίς υποομάδες, συμπεριλαμβανομένων των τυπικών γραμματοσειρών). Εάν αυτό δεν συμβαίνει σε ένα αρχείο PDF, τα διαλείμματα γραμμών ενδέχεται να καταλήξουν να μετατοπιστούν, να παραλειφθούν ή να αντικατασταθούν οι ειδικοί χαρακτήρες. Συνιστούμε την πρόσθετη μετατροπή σε διαδρομές (ή καμπύλες) όλων των γραμματοσειρών. Βεβαιωθείτε ότι οι κενοί χαρακτήρες μετατρέπονται σωστά. Εάν αυτό δεν συμβαίνει σε ένα αρχείο PDF, τα διαλείμματα γραμμής ενδέχεται να μετατοπιστούν, οι ειδικοί χαρακτήρες να παραλειφθούν ή να αντικατασταθούν. Συνιστάται επίσης η δημιουργία ενός μαύρου κειμένου σε 100% μαύρο, καθώς το μεικτό μαύρο που αποτελείται από διάφορα μελάνια εκτύπωσης, δημιουργεί γραμματοσειρά κατώτερης ποιότητας.

Εφαρμογή/αναπαραγωγή χρώματος

 Η μέγιστη συνολική απόδοση μελανιού CMYK των δεδομένων της εικόνας σας δεν θα πρέπει να ξεπερνά το 300%. Η υπέρβαση της συνιστώμενης εφαρμογής χρώματος μπορεί να οδηγήσει σε << αποφλοίωση >> ή συγκόλληση. Aπορρίψεις δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από αυτή την άποψη. (Πληροφορία: αρκεί η χρήση 100% μαύρων τμημάτων και 50% κυανόχρωμων τμημάτων για την απεικόνιση ενός πολυτελούς μαύρου! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους πλήρεις τόνους και τις μεγάλες χαρτογραφημένες γραμματοσειρές).
Καθώς οι διάφοροι τύποι χαρτιού απορροφούν διαφορετικά τα χρώματα, η αναπαραγωγή των χρωμάτων μπορεί να διαφέρει οπτικά. (π.χ. γραφική ύλη (χαρτί offset) και επαγγελματικές κάρτες (χαρτί καλλιτεχνικής εκτύπωσης))

Ορθογραφικά λάθη / τυπογραφικά λάθη

 Δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη ή για τη θέση των γραμμών αναδίπλωσης και διάτρησης.

Ρυθμίσεις υπερεκτύπωσης & διαφάνειας

 Δεν επαληθεύουμε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης, καθώς οι σχεδιαστικές εκτιμήσεις μπορεί να ακυρωθούν. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αλλαγή της οπτικής μορφής του αιτούμενου εκτυπωμένου υλικού ως αποτέλεσμα τέτοιων λανθασμένων ρυθμίσεων.
Οι διαφάνειες πρέπει να είναι επίπεδες, ελέγξτε αν όλα τα στοιχεία είναι τα επιθυμητά πριν στείλετε το αρχείο.

CorelDRAW

 Όταν εξάγετε αρχεία PDF από το CorelDRAW, μετατρέψτε όλες τις γραμματοσειρές σε καμπύλες και μειώστε όλες τις διαφάνειες. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε το πρότυπο "PDF/X-la" ως βάση.

Περισσότερες πληροφορίες

 Οι μορφές που διαφέρουν από την παραγγελμένη μορφή θα κλιμακωθούν αυτόματα στην αρχική ή τελική μορφή που παραγγέλθηκε. Αν τα δεδομένα μεταδοθούν σε τελική μορφή (χωρίς περιθώριο αποκοπής), θα προστεθεί μια λευκή άκρη. Μπορεί ακόμη και να ανατεθεί στο γραφικό προσωπικό μας να αποφασίσει τη μεγέθυνση των δεδομένων που διαβιβάζονται από εσάς κατά 1 mm (για να αποφευχθεί η εμφάνιση λευκών κενών) ή τη μείωση των δεδομένων σας κατά 1 mm (για να διασφαλιστεί ότι κανένα μέρος του περιεχομένου δεν αποκόπτεται).

 Κατά την τοποθέτηση των συνδυαστικών πλακιδίων μας, δυστυχώς, δεν είμαστε πάντα σε θέση να λαμβάνουμε υπόψη την κατεύθυνση κίνησης του χαρτιού. Δεν μπορεί ποτέ να αποκλειστεί ότι οι διπλώσεις μπορεί να ανοίξουν ελαφρώς κατά περίπτωση.

  Δεν δίνεται καμία προσοχή στα σχόλια και τα πεδία φόρμας ή στα επίπεδα ενός αρχείου PDF. Θα απορρίπτονται.

 Τα αρχεία TIFF δεν πρέπει να είναι πολυσέλιδα- θα εκτυπωθεί μόνο η πρώτη σελίδα.

 Ο έλεγχος των δεδομένων περιλαμβάνει την ενσωμάτωση γραμματοσειρών, το περιθώριο περικοπής και την αποσυσκευασία του αρχείου. Δεν θα ελέγξουμε αν τα μεμονωμένα στοιχεία είναι θολωμένα.

 Οι διαφάνειες στα αρχεία CorelDRAW PDF πρέπει να είναι μειωμένες. Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία ζωντανών διαφανειών σε αυτά τα έγγραφα!

 

 

Continue